Posle objavljivanja pesama “Ko to meni fali da je tu” i “Nedjelja” uskoro će obradovati publiku novim singlom. Pevač iz Srebrenika otkrio je malo poznate stvari iz svog života, a jedna od njih je da je ‘noćna ptica’.

“Ležim naredna tri sata nakon što se probudim. Onda ustanem, skuvam sebi kafu pa nastavim da sedim i kad krene da pada mrak onda izlazim iz kuće i idem za svojim obavezama jer sam od prilike neka drakula koja živi noćni život i kad sav narod ustaje ujutru ja tad legnem”, rekao je kroz smeh Armin. Na jednom svom nastupu doživeo je pravi peh.

“U jednom klubu sam pao sa bine i nije bilo nikakve ograde, zakoračio sam i pao kao daska”, ispričao je Armin. Pogledajte i zašto je u detinjstvu slušao samo Selmu Bajrami, šta najviše voli da radi, o čemu je maštao kad je bio dete i koji mu je neostvaren san:

oduvek je maštala da postane pevačica i san joj se ostvario učešćem u “Zvezdama Granda”. Studije novinarstva upisala je zato što su je roditelji odgovorili od Muzičke akademije, ali je nastavila da svira i komponuje u slobodno vreme. Lepa pevačica iznenadila nas je iskrenošću kad je otkrila koji joj je neostvaren san ali i šokirala priznanjem da se izblamirala kad je u jednom klubu pevala bez trunke šminke.

otkrio šta ga NAJVIŠE NERVIRA na internetu, a EVO za koju pevačicu kaže da je NAJZGODNIJA (VIDEO)
Zvezda Granda nedavno je sa svojom koleginicom Belmom Karšić objavio još jedan duet pod nazivom “Ko sam ja tebi sad”. Alen je za Grand Online ispričao na šta troši najviše para, da li seks za jednu noć može da se pretvori u ozbiljnu vezu, kao i koji kvalitet najviše ceni kod nežnijeg pola.Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: , ,