Pobednici su: (stručni žiri) i (SMS glasovi). Sveukupni pobednik je .

Finalisti su: , Lidija Janković, , Emrah Emšo, Antonio Krištofić, Boris Petrović, Šefki Jahjić, Miralem Ramić, Saška Hajder, Hana Mašić, Lejla Zahirović i Monika Ivkić.

U spektakularnoj finalnoj večeri 12. sezone “Zvezda Granda” u Beogradu po odluci stručnog žirija koji je glasao u studiju i 40 pevača koji su se uključili telefonskim putem pobedila je Teodora Toković. Pevačica iz Beograda trijumfovala je sa 218 glasova na tabeli i na poklon je dobila pesmu od „Grand produkcije“.

Po odluci publike koja je glasala sms porukama pobedio je Anid Ćušić. Pevač iz Mostara trijumfovao je sa 34985 glasova na tabeli. On je na poklon od „Grand produkcije“ dobio pesmu.

U spektakularnoj finalnoj večeri 12. sezone “Zvezda Granda” u Beogradu po odluci stručnog žirija i sms glasova publike pobedio je Anid Ćušić. Sabiranjem glasova na tabeli odlučneo je da je on apsolutni pobednik. Mladom pevaču je Jelena Karleuša uručila pobedničku statuu, a predstavnik kompanije “Auto Čačak” uručio mu ključeve automobila “Škoda rapid”. Pored toga on je osvojio pesmu i spot od “Grand produkcije”.

Zvezde Granda – Cela emisija 40 – ZG 2017/18 – 14.06.2018.