Ognjen Zdravkovski – (22. 09.) – prva emisija – Zvezde granda 2018 – 2019


– (22. 09.) – prva emisija – – 2019

u prvom krugu takmičenja predstavio se pesmama “Ostala si uvjek ista” Miše Kovača i “Srce nije kamen” Tošeta Proeskog. Prvi glas je ubrzo dobio od Đorđa Davida, a do kraja otpevane druge pesme uspeo je da osvoji svih šest glasova. Obzirom da takmičar koji dobije glas od svakog člana žirija ima pravo da sam bira mentora, Saša ga je najpre pitao sa kim od njih ne bi voleo da sađuje. Iako mu je bilo teško da odluči, takmičar je prvo odlučio da ne želi da bude u timu Viki Miljković, a zatim ni kod Đorđa Davida, pa je tako na kraju eliminišući članove žirija jednog po jednog izbor pao na Mariju i Jelenu. Popović je u međuvremenu pitao i njegove roditelje, ali i prijatelje među kojima je bio i pobednik prošle sezone “Zvezda Granda” Anid Ćušić, ali i Šefki Jahić takođe takmičar iz prethodnih sezona, koga bi kandidat trebalo da izabere za mentora. Ognjenova mama posavetovala ga je da izabere Đorđa, jer je on muški vokal i školovani muzičar, dok je tata priznao da misli da je najbolje da on sam izabere ko mu najviše odgovara.

“Garantujem ti ako mene izabereš da nećeš jesti i da ćeš mukotrpno raditi, ali ćeš izgledati kao svetska zvezda”, pokušala je ovim rečima Jelena takmičara da ubedi da izabere nju za mentora.

“Ja neću ništa da mu obećavam, njemu je već sve jasno”, bila je samouverena Marija. Ognjen se na kraju zahvalio Jeleni, ali je za mentora ipak odabrao Mariju, koja nije krila svoje oduševljenje što će ovaj kandidat biti baš u njenom timu.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , ,