Monika Mutić – (22. 09.) – prva emisija – Zvezde granda 2018 – 2019


– (22. 09.) – prva emisija – – 2019

u prvom krugu takmičenja “Zvezda Granda” predstavila se pesmama “Pametna i luda” Marije Šerifović i “Daire” grupe Smak. Nakon što je otpevala obe pesme dobila je jedan glas od Jelene Karleuše. “Mlada si i nesnalažljiva i zato si izabrala pesme koje ti ne odgovaraju. Dosta si falširala i mislim da ovo nije tvoja prirodna laga”, objasnio je Đorđe zašto nije dao svoj glas.

“Užasno si se obukla i buckasta si, ali tvoj talenat je neosporan. Mlada si i smatram da možeš da napreduješ”, poručila je Jelena takmičarki. Nakon što je žiri izneo svoje mišljenje o ovoj kandidatkinji, Popović je pitao Jelenu da li želi ovu takmičarku u svom timu ili odustaje od svog glasa. “Baš bih voleo da joj ti budeš mentor, jer ako ne uspeš sa njom da postigneš neki napredak u drugom krugu, pašće ti kapa sa glave”, kroz šalu je pokušao Popović da isprovocira Jelenu.

Divi su te reči bile dovoljne da donese odluku i prihvati da bude mentor kandidatkinji i u inat Saši pokuša da sa ovom devojkom u narednom krugu postigne uspeh.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2017-2018

Tagovi: , ,