Mladen Žikić – (22. 09.) – prva emisija – Zvezde granda 2018 – 2019


Mladen Žikić – (22. 09.) – prva emisija – – 2019

Mladen Žikić u prvom krugu “Zvezda Granda” otpevao je pesme “Lažo” Lapsus benda i “Bosnom behar probeharao” Dina Merlina. Nakon otpevane obe numere glasovi su izostali. “Čuje se da ti nastupaš često i koliko je to dobro za tebe toliko i nije. Iskvario si tako svoje pevanje, jer se ne pridržavaš osnovne melodije pesme već je sam komponuješ”, prva je svoj komentar dala Ana, a sa njom su se složili i ostali članovi žirija.

“Smeta mi to što nemaš nikakvu foru i ne bih volela da radim sa nekim kome glas na radiju neću prepoznati”, rekla je Jelena, dok je Dorđe David prokomentarisao da bi mogao da radi sa njim, ali bi bilo potrebno mnogo truda da bi se primetili rezultati.

Iako Mladen od stručnog žirija nije dobio podršku, šansu mu je ipak dala produkcija.

“Poznajem Mladena i znam da ovog puta nije pevao kako inače ume i zato ćemo mu Snežana i ja dati priliku da bude u našem timu. Napravićemo čudo od njega, a to ćete videti u drugom krugu”, rekao je šaljivim tonom Saša i pritom poručio Jeleni da će morati da se pokloni i izvini njemu i Snežani kada bude čula kako će Mladen uz njihovu pomoć popraviti svoje pevanje u narednom krugu.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , ,