Miralem Ramić i Nemanja Bačilović – (10. 06.) – trideset deveta emisija – dueli
Neki takmičari pokazalu su veliku hrabrost i smelost u “Zvezdama Granda”, a jedan od njih je koji je tokom svog nastupa u polufinalu takmičenja izveo i Sanju Kužet na scenu. Dok ju je držao za ruku pevao joj je “Dođeš mi u san”, a ovaj gest publika i žiri su pozdravili ovacijama. Njegov duelista izveo je pesme “Kao moja mati” i “Za ljubav treba imat dušu”, dok je Miralem u drugoj pesmi ponovo iznenadio i razveselio sve u studiju numerom “Mi plešemo”. Konačan rezultat bio je pet glasova za Nemanju i četiri za Miralema.

“Miraleme ti ćeš biti uspešan u ovom poslu, a da li ćeš biti velika zvezda to ćemo videti. Nemanja, prelepo si pevao i imao si lepu energiju večeras. Ja tebe volim i ti si oduvek moj favorit. Ti si drugačiji tip od Miralema ali zaslužuješ da budeš u finalu”, rekla je Jelena.

“Miraleme simpatičan si momak i lepo pevaš ali Nemanja je večeras bio najbolji do sad”, rekao je Lukas, a Bosanac se složio da je bio odličan ali da se utopio u sve dobre pevače jer je Miralem pokazao da mora da pruži više.

“Miraleme, bićeš zvezda i drmaće se Balkan od tebe”, rekao je Bosanac.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2017-2018

Tagovi: , ,