Miralem Ramić i Boris Petrović – (09. 06.) – trideset osma emisija – dueli
i – (09. 06.) – trideset osma emisija – dueli

Neobičan stajling za šesti krug “Zvezda Granda” ponovo je pripremio koji je sa belim plaštom izašao na scenu, a njegov duelista bio je pumpadžija . Miralem je pokušao svetlosnim efektivama što bolje da donese pesmu Ace Lukasa “Upali svetlo”, dok je Boris odmah pokrenuo publiku numerom “Crni oblak” od Luisa. Miralem je uspeo da se presvuče za drugu numeru “Ne zovi mama doktora” i obuče belu uniformu. Boris je dodatno zagreje atmosferu pesmom “O đila” Harisa Džinovića uz koju je zaplesala i Jelena. Konačan rezultat bio je šest prema sedam za Borisa koji se direktno plasirao u polufinale.

“Borise ti si Bog! Ti si kralj, kraljeva ja ti se klanjam. Tu energiju, tu harizmu ti imaš sve. Ti si najbolji od svih koji su ovde bili, a i od onih koji nisu”, rekao je Lukas Borisu, a onda je uputio kritike Miralemu zbog stajlinga koji nije bio odgovarajuć njegovoj pesmi.

“Miraleme, ti imaš specifičan stav i pokret i to te prodaje. Borise, nikad neće mogi da izimitiraju način na koji ti pevaš. Bravo!”, rekla je Jelena. Ana Bekuta je rekla kako misli da Boris zaslužuje finale.

“Borise ja tebe vidim u nekom kultnom filmu baš zbog tvog pokreta”, rekla je Viki, a Lukas je dodao “Ja Borisa vidim u Areni pred 20.000 ljudi jer će on biti najveća zvezda”.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2017-2018

Tagovi: , ,