Martinijan Kirilovski – Grlica i Paranoja (20. 10.) – peta emisija


– Grlica i Paranoja (20. 10.) – peta emisija

je odlučio da se predstavi pesmama “Grlica” Željka Samardžića i “Paranoja” Tropiko benda. Uz drugu pesmu zaigrala je Viki, a glasove su mu dale Marija i Jelena. Na kraju nastupa nagrađen je sa još jednim “da” od Ane.

“Skoro nikad ne dajem glas ako ne želim da budem mentor. Jako si sladak i imaš lep osmeh i da bi bio zvezda moraju da te vole žene. Znam da imaš jednu specifičnost i da mucaš, a meni je to jako seksi. Koga god da izabereš imaš moje veliko ‘da”, rekla je Jelena, a Marija je povukla glas za mentora. Saša Popović je pitao Bosanaca da li bi on mogao da uzme nekog pop pevača da ga priprema, a doktor za muziku se iznenadio Jeleninim komentarom jer je mislio da je njen stil da kritikuje kandidata.

“Izgleda da imaš Alchajmer jer je ovaj kandidat bio moj favorit prošle sezone”, rekla je Jelena, a Bosanac je tvrdio da nije istina i da on pamti mnogo bolje od nje.

“Momka sam dosta puta čuo i ja bih ipak izabrao nekog narodnjaka”, rekao je Bosanac, a onda je i Ana povukla glas.

“Ti ćeš pobediti u ovom takmičenju sam sebe, a ono što ja mogu da te naučim je da budeš najbolja verzija sebe i kako se postaje velika zvezda”, poručila je Jelena svom kandidatu koji će biti mentor.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , ,