Marijana Jukić i Svetlana Đukić – (02. 06.) – trideset šesta emisija – dueli
i – (02. 06.) – trideset šesta emisija – dueli

Prva se predstavila pesmama “To mi nije trebalo” i “Aspirin”, dok je druga izabrala numere “Slika” i “Izbriši vetre njegov trag”. Konačan rezultat bio je sedam glasova za Svetlanu koja je prošla direktno u šesti krug, dok je Marijana osvojila četiri glasa.

“Marijani sam dala glas jer je ona uvek tako nastupala. Za Svetlanu mi je drago što je prošla u sledeći krug jer je pevala jako dobro. Ti si definitivno jedna od najboljih pevačica narodne muzike u takmičenju”, rekla je Marija.

“Svetlana bila si dominantnija večeras i prelepo si otpevala Snežaninu pesmu. Imaš jednu damsku pojavu i energiju. Marijana imala si falševe u pevanju, lepo izgledaš ali nemaš harizmu”, rekla je Jelena.

“U prošlom krugu si joj rekla da je seljančura i da peva džibersku muziku”, umešala se Marija, a Jelena je odgovorila da se ona ne seća šta je rekla pre sat vremena i da se sigurno toj kandidatkinji nije tako obratila.

“Marijana, prelepa si ali nedostaje nešto. Previše si vikala. Svetlana, sve čestitke za obe pesme”, rekla je Bekuta. I Bosanac je pohvalio Svetlanu koja je po njegovom mišljenju pevala savršeno.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2017-2018

Tagovi: , ,