Lejla Zahirović i Svetlana Đukić – (19. 05.) – trideset treća emisija – dueli
i – (19. 05.) – trideset treća emisija – dueli

Lejla se predstvila pop pesmama “Med i žaoka” i “Da ima nas”, dok je Svetlana ostala verna narodnjačkom žanru i otpevala je “Nije ovo naše vreme” i “Poludelo srce”. Posle sjajnog nastupa žiri je Lejlu nagradio sa sedam glasova, dok je Svetlana dobila četiri glasa.

Uz male tonske sugestije Bosanac je rekao Lejli da je bilo perfektno, a Svetlani je zamerio što su neke reči u prvoj pesmi bile afektirane. Jelena Karleuša je pohvalila Lejlin i izgled i pevanje, a Svetlani je dala glas jer se njoj svidelo ono što joj je Bosanac zamerio.

“Ti devojko imaš veliko srce i pevaš sa mnogo emocije. Meni se ne sviđa kad neko sa 20 godina peva ovu vrstu muzike i ti si sebe odredila da pevaš svadbe”, rekla je Jelena, a Marija je zamolila da ne priča o tome i da kandidati treba da pevaju tamo gde žele.

“Ima pevačica isped tebe koje su zvezde ali su narodnjaci”, rekla je Marija.

“Neću da klinke konstantno srljaju ka svadbama”, branila je Jelena svoj stav.

“Lejla nikada perfektnija nije bila do sad. Ti tako samouvereno deluješ na bini i pevaš bez greške. Svetlana dobra si pevačica i nadam se da ćeš proći u baražu”, rekao je Lukas. Mariji je Lejla bila top, a Svetlana je imala kredita zbog svega što je pevala do sad treba da ide dalje.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2017-2018

Tagovi: , ,