Hana Mašić i Tijana Kadović – (10. 06.) – trideset deveta emisija – dueli


i – (10. 06.) – trideset deveta emisija – dueli

Hana je sa puno emocija donela pesmu “Ja volim svoj greh” Marije Šerifović, dok je Tijana iznenadila izborom numere “Januar” Ane Nikolić. U nastavku je Hana ostala verna pop žanru i otpevala “Dat će nam Bog” Nine Badrić, dok je Tijana na svoj način donela pesmu “Ajde, ajde zlato moje” od Severine. Konačan rezultat bio je pet za Hanu i tri glasa za Tijanu.

“Hana ja nisam verovala da si ti Marijinu pesmu otpevati dobro, ali otpevala si je kao da je tvoja pesma. I zaista bi mogla da snimiš svoju verziju. Iznenadila si me jer radiš na svom pevanju i zato ovakvi rezultati”, rekla je Bekuta.

“Evo ja ti Hana poklanjam “Ja volim svoj greh” snimi je ponovo ja se neću ljutiti. Ta pesma je zaista teška tako da je stvarno bilo dobro. je definitivno kandidat kod koga vidim progres od prvog dana. Tijana, tebi je jasno da nisi ovde samo zato što si dobra pevačica jer si ti kompletan paket koji spada u zabavljača. Falilo ti je magije večeras”, rekla je Marija. Jelena je takođe rekla da joj je Hana bila bolja i naljutila se na Lukasa zato što nije dao Hani glas već Tijani.

“Tijana je bila bolja u pesmama koje je odabrala, a Hana je izabrala teži repertoar u kome je falširala”, objasnio je Lukas. Obe takmičarke će se boriti za prolazak u finale u baražu.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2017-2018

Tagovi: , ,