Elvis Bakterović i Emelin Fetić – (17. 02.) – dvadeseta emisija – dueli
i – (17. 02.) – dvadeseta emisija – dueli

se predstavio numerama “Hanuma” i “Kilo gore, kilo dole”, dok je izabrao pesme “Zavet” i “Deficit”. Obojica su napravili odličnu atmosferu, a publika i žiri su igrali u ritmu. Konačan rezultat bio je četiri glasa sa Elvisa i sedam glasova za Emelina koji se direktno plasirao u treći krug.

“Elvise nije mi se dopala prva pesma Šabana Bajramovića jer sam ja njega i njegov orkestar “Crne mambe” slušala u jednom lokalu. Meni se to nije dopalo”, rekla je Viki ali se sa tim komentarom nije složila Ana Bekuta.

“Očigledno ih nisi dobro slušala. Dečko je otpevao šmekerski”, rekla je Ana, a Viki je dodala da neće sa njom da se raspravlja o Bajramoviću jer ona tu muziku poznaje dobro za razliku od njene koleginice iz Priboja.

“Smiri se Viki. Ja volim Anu i ne možeš tako da pričaš sa njom”, rekla je Jelena.

“Prvi kandidat ima odličnu boju i muzikalan je. Mislim da si prvu pesmu preforsirao i to je bio mali problem”, rekao je Bosanac, a onda je JK prekinula izlaganje i poručila im “Jao ljudi koliko smarate”.

“Prvi dečko ima lepe začine u glasu ali je večeras za koplje bio bolji drugi kanditat. Emeline, imaš lepu boju glasa, lepolik si i lepa energija i ponašanje. Nemoj da budeš šlihtara i ljiga i da prilaziš Bosancu, treba da imaš i svoj stav”, poručila je Jelena.

“Hanuma mi se nije dopala ali ti pevaš opasno. Emeline pevaš odlično ali obrati pažnju na izbor pesama”, rekao je Lukas.

“Mislim da je obojici mesto u trećem krugu.Emeline čestitam!”, rekla je Marija.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2017-2018

Tagovi: , , ,