Edis Hadžić – Jedra i Milimetar (17. 11.) – deveta emisija
– Jedra i Milimetar (17. 11.) – deveta emisija

u prvom krugu takmičenja predstavio se pesmama “Jedra” Saše Kovačević i “Milimetar” Željka Joksimovića. Nakon otpevane obe pesme uspeo je da osvoji četiri “da” od Ane, Bosanca, Marije i Jelene, a svako od njih je i potvrdio svoje testere u želji da ovom dečku bude mentor.

Jelena je prokomentarisala da bi ona mogla da ovom kandidatu bude najbolji mentor, jer njemu nedostaje energije i da niko neće od njega moći da napravi zvezdu osim nje. Bosanca je koleginicina konstatacija iznervirala, pa je tako izjavio da bi ona mogla samo da bude možda producent. Diva je izjavila kako ona ima najposećenije koncerte i najprodavanije albume i da ona nije “šatro” mentor i kako bi ona takmičaru najbolje objasnila kako treba da se ponaša na sceni. Dok je pričala Bosanac je govorio uporedo sa njom, pa mu je Jelena čak rekla i da je nekulturan.

“Ne trebaju ti ovi u šestoj deceniji, ja sam nova generacija i znam šta ti treba”, poručila je Jelena kandidatu i nastavila da provocira Bosanca. “Doktor za muziku” nije ostao dužan svojoj koleginici rakvši joj da je ona u petoj deceniji i da je daleko od nove generacije, a u jednom trenutku ju je čak nazvao i finom tetkom.

Edis je za mentora izabrao Jelenu Karleušu, a to što je Bosanca prvog eliminisao u odabiru mentora, pop zvezdu je beskrajno obradovalo.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , ,