Mesecima unazad spekuliše se o odnosu učesnice “Zadruge” Teodore Džehverović i kontroverznog biznismena Ćazima Osmanija, koji je lepu plavokosu pevačicu prošlog leta ugostio u svom hotelu u Poreču.

I dok Teodora tvrdi da sa čovekom koji, kako kaže, može deda da joj bude, nije imala apsolutno ništa osim poslovne saradnje, njegova izabranica Doris Pranjić nedavno je otkrila da je Teodora letos “obletala oko njega”, te da se na sve načine trudila da privuče njegovu pažnju. Mnogo se pričalo i o snimcima iz Poreča koji su preplavili društvene mreže, a Teodora je uvek u svoju odbranu tvrdila da sa Ćazimom nije imala ništa, budući da je u noći kada mu je u kazinu pevala na uvce to činila u prisustvu njegove Doris, koja tvrdi suprotno.

Hrvatska misica izjavila je ranije da ona nije bila u kazinu kada su nastali snimci o kojima svi bruje, a u prilog njenim tvrdnjama govori i novi, do sada neobjavljeni snimak.

Na snimku koji nam je poslao čovek koji je snimao, a koji je insistirao da ne otkrivamo njegov identitet, jasno se vidi da su u Teodorinom i Ćazimovom društvu bili njena menadžerka Sandra i javnosti nepoznati muškarac, koji je, takođe, snimao njen performans.

Na početku snimka vidi se kako biznismen dolazi do zgodne pevačice, koja se glasno smejala, udobno se smešta na mesto do nje i uživa u njenom glasu, nakon čega joj je pruža ruku i značajno joj se približava, i baš u tom trenutku snimak se završava…

izvor: pinkKategorije: Zvezde granda

Tagovi: