Milan Dinčic Dinča u poslednje vreme ima mnogo razloga za slavlje. Nakon što je verio svoju dugogodišnju devojku Jelenu Sekulović, pevač je obelodanio i da će uskoro ostvariti u ulozi oca. Vest da je njegova devojka u drugom stanju obradovala je, ali i zatekla pevača. A kako mu je Jelena javila da će postati otac i gde ga je zatekla ta vest, saznajte u videu.

uskoro će da postane tata, budući da njegova izabranica Jelena u blagoslovenom stanju. U razgovoru za grand pevač otkriva po čemu pamti prvi poljubac i prvo seksualno iskustvo, šta bi uradio da ima magični štapić, za koju pesmu uvek daje bakšiš, a uz koju lomi čaše…

je u opštini Zvezdara sklopio građanski brak sa svojom izabranicom Jelenom Sekulović. Intimnom venčanju pevača i njegove verenice koja je po profesiji novinarka, prisustvovali su najbliži članovi porodice i prijatelji.

Mladi je kumovala najbolja prijateljica iz detinjstva, dok je mladoženja preuzeo staro porodično kumstvo. Podsećamo, Dinča je Jelenu zaprosio još krajem prošle godine, a uskoro će postati roditelji dečaka jer je mlada u sedmom mesecu trudnoće.


Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: