Andrija Simić i Aleksandar Ljubičić – (21. 04.) – dvadeset deveta emisija – dueli
i – (21. 04.) – dvadeset deveta emisija – dueli

Prvi se predstavio pesmama “Hajdemo u planine” Bjelog dugmeta i “Koketa” Srđana Sila uz veoma zanimljiv scenski nastup kakav je publika od njega i navikla. Drugi kandidat izveo je odlično numere “Prsten i zlatni lanac” Harija Mata Harija i “Idemo do mene” Saša Kovačevića. Konačan rezultat bio je četiri glasa za Andriju i šest za Aleksandra.

Aca Lukas je povukao svoj glas za Aleksandra jer je smatrao da nije bio na visini zadatka, odnosno odmah je primetio da je nedavno navežbao pesmu Saše Kovačevića.

“Andrija ti si odličan ali ti ne možeš da pobedniš u ovom takmičenju jer ne pevaš najboje. Ti si već prepoznatljiv u ovom takmičenju”, rekao je Lukas. Jelena Karleuša je dok je pratila Andrijin nastup zamišljala kako on vodi ljubav. Publika je plakala od smeha.

“Ti si toliko samozadovoljan da tebi devojka ne treba za voženje ljubavi. Ne znam koliko je Balkan spreman za tipa kao što si ti. Moraš da nađeš sredinu i da pomiriš taj svoj fantastičan scenski nastup sa pevanjem koje je bilo najbolje do sad”, poručila je Jelena Andriji.

“Aleksandar je divna duša i peva sa puno emocija. Ti si neko ko mora da se bori za opstanak u ovom poslu i životu”, rekao je Jelena. Mariji se svideo Andrijin scenski nastup, ali ju je Aleksandar razočarao zbog izbora pesama.

“Ako do kraja ovako budeš na stupao imaćeš glas od mene. Bio si odličan”, rekao je Bosanac i dodao “O tebi će se pričati!” Andrija se zahvalio svima na komentarima, a onda je častio žiri kolačima što možete pogledati OVDE.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2017-2018

Tagovi: , ,