Premijera – 20.09.2018. – Sloba Radanović, , Edita Aradinović, Jelena Tomašević

otkrila je u emisiji ”Premijera” da je opčinjena rijalitijem ”Zadruga”, a pred premijernim kamerama otkrila je i zbog čega će s velikim ushićenjem pratiti drugu sezonu rijalitija ”Zadruga”.

– Ja pre svega moram da čestitam na projektu ”Zadruga 2” i verujem da je jako gledano. Sigurno ću gledati, znam da je interesantno i znam koliko se Željko Mitrović potrudio da to izgleda svetski – rekla je pevačica za emisiju ”Premijera” i otkrila kojoj učesnici je pred ulazak u Imaginarijum poželela sreću.

– Znam da je Olja Bajrami ušla i njoj sam poželela ”srećan ulazak i srećan boravak”, što je još bitnije. Za nju znam da je tu, ali pravo da vam kažem još nisam videla ni ko je sve ušao – rekla je Andreana pred premijernim kamerama.

Na razvod Darka Lazića i Ane Sević još nije stavljena tačka iako su se oni rastali, a pevač se u poslednje vreme povukao iz javnosti, pa nije mnogo bio u medijima.

– Svoju privatnost volim da čuvam za sebe, ali što se tiče tih emisija, dosta se sada radi i nemam stvarno vremena. Kada budem spremio nove pesme, kad budu završene, onda ćemo da krenemo po emisijama i da promovišemo – izjavio je Darko pred Premijernim kamerama.

Da je odgovoran otac govori i to što svaki slobodna trenutak provodi sa ćerkom Lorenom.

– Lorena je upravo kod mene kući, već nekoliko dana, družimo se, igramo se, mazimo se… Sad je malo kod mene, posle ide kod mame ponovo – rekao je on i dodao:

– Lola je hiperaktivno dete, to je povukla na mene, ja sam hiperaktivan dosta. Što se tiče muzike, ima talenta, povukla je i na mene i na Anu.

Premijera – 24.09.2018. –

Premijera – 24.09.2018. – Svadba i Nataša

Premijera – 25.09.2018. –


Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: , , , , ,