je u emisiji Ognjena Amidžića prvi put ekskluzivno govorila o detaljima jezive saobraćajne nesreće koju je doživeo njen još uvek zakoniti suprug , i tom prilikom osvrnula se na trenutak kada je saznalo da je on imao udes.

– To je bilo rano ujutro, Lorenu sam ostavila u vrtiću, vratila sam se kući i kum mi je javio da je Darko imao udes. Prvo nismo znali šta se desilo i da je stanje takvo kakvo jeste. U par minuta dobila sam informaciju da je kritično, da je u zemunskoj bolnici već, da se svašta dešava i tad sam otišla u bolnicu već – kaže Ana, koja nije mogla da dođe sebi kada je u bolnici videla svog supruga.

– Bilo je stvarno strašno, najviše bih volela kada bih mogla da izbrišem te slike iz svoje glave. Ide sve na bolje, hvala Bogu.

O Ani se ovih dana svašta pisalo, a jedan od naslova koji ju je šokirao i pogodio jeste onaj u kojem se pominje da je odmah posle nesreće želela da naplati osiguranje od osiguravajuće kuće, zbog čega je naišla na brdo negativnih kritika.

– Ovo je strašna stvar, strašan naslov, pre svega neistinit. Dogodilo se to da sam uplaćivala životno osiguranje za njega i celu porodicu i nekih sedam dana posle nesreće, kada su me pozvali iz osiguravajuće kuće kao njegovu zakonitu suprugu, da vide šta se dešava sa svim tim, dobila sam informaciju da od toga nema ništa. Bile su priče oko tih bolničkih troškova, ali to ne bih da delim sa javnošću – rekla je Ana i dodala:

– Darkova mama me je pozvala taj dan i pitala šta se dešava sa tim životnim osiguranjem, rekla sam kako stoje stvari, prenela sam te informacije i to je bilo to.

Takođe, spekulisalo se i da je Ana pokušala da stopira dobrovoljno davanje krvi za Darka, zbog čega su pevačicu mnogi javno osudili.

– Ovo je najmonstruoznije što sam ikada o sebi pročitala. Ne znam kome je bio cilj da se ovakve stvari objave, ne znam kako da prokomentarišem ovakvu stvar napisanu. Mogu samo da objasnim šta se desilo tog dana – mislim da je to bio drugi dan. Bila sam u bolnici u tom trenutku, kada je krenuo taj spin da Darku treba krv. Pritom, pisalo je da Darku treba bilo koja krvna grupa. Stajala sam pored njega u šok sobi, svi prisutni su mi rekli da to nije tačno, da ima dovoljno jedinica krvi. Takođe sam u razgovoru Darkovih roditelja saznala da može da dobije krv od njegovog oca i brata, i od mene, zlu ne trebalo. Krenula je panika, organizovanje, što je divno, zaista predivno, ali to zaista u tom trenutku nije bilo potrebno. To je informacija koju sam dobila licem u lice, u šok sobi. Objavila sam da krv ne treba i da, ukoliko bude bila potrebna, da ću ja to prva objaviti – kaže Ana i dodaje da je dobila izvinjenje od Darkovih prijatelja, koji su njenu objavu pogrešno shvatili – kaže Ana i dodaje:

– Jedva čekam da se Darko probudi da vidi koliko je voljen, on ne može ni da poima to.

se osvrnula na medijske natpise o Darkovom zdravstvenom stanju.

– Svašta se piše, ja ne želim da ulazim u detalje zaista, kao što do sada nisam bila ta koja je davala izjave. Njegovo zdravstveno stanje imaju pravo da komentarišu samo njegovi ovlašćeni doktori, nije vreme ni mesto da se od takvih stvari pravi senzacija – kaže Ana, koja je pohvalila osoblje KBC “Zemun”.

– Svi daju sve od sebe. Jedno ogromno poštovanje za sve zaposlene u zemunskoj bolnici, koji se lavovski bore sa svim tim i pritiskom javnosti, medija… Naravno, nadamo se najboljem ishodu. On je rođeni pobednik i ne može da bude drugačije.

Takođe, Ana je javno priznala da će dati sve od sebe da doveka sa Darkom bude u sjajnim odnosima, budući da imaju ćerkicu Lorenu.

– Godinu dana nismo zajedno, ali nije potpisano još ništa. To se, onako, odužilo. Mi smo postigli dogovor odmah po rastanku i eto, iz nekih njegovih razloga još nismo potpisali. Od samog početka smo u dobrim odnosima – nismo se rastali u zloj krvi i trudiću se da do toga nikad ne dođe, mi imamo dete i učiniću da ona ne ispašta ni zbog čega – rekla je Ana.Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: , , ,