Aldin Osmanković i Dušan Kurtić – (14. 04.) – dvadeset osma emisija – dueli
i – (14. 04.) – dvadeset osma emisija – dueli

Prvi se predstavio pesmama “Sumorno jutro” i “Kraljice moga srca”, dok je drugi izabrao numere “Šta je ljubav” i “Logor ljubavi”. Konačan rezultat bio je dva glasa za Aldina i sedam za Dušana koji se direktno pasirao dalje.

“Dušan je bio nadmoćniji u ovom duelu. Aldin nije uspeo da dotakne najviše tonove ili se nije raspevao”, rekla je Ana Bekuta i zamerila Dušanu što je izabrao obe pesme od svog rođenog brata Ivana Kurtića. Viki je rekla kako je Dušan bio fantastičan i da treba samo da nastavi tako.

Aci Lukasu se nije svideo izbor pesama kandidata i misli da je Dušan prošao na mišiće.

“Zašto ti misliš da nas boli du*e za pesme koje zna samo tvoj brat? Kapiram da voliš brata i da on zna da peva ali nije ti ovo trebalo”, bila je iskrena Marija i dodala kako je preterao sa ukrasima. Viki se umešala i rekla kako je pevao odlično, ali da njegov brat peva bolje od njega. Mariju je to iznerviralo i počela je da viče.

“Dušane ti si fantastičan pevač. Ti si pokazao da u romskoj muzici nema opredeljenja i što više zašećeriš to je bolje. Aldin ima lepu boju glasa ali treba da radi i da se usavršava”, rekao je Bosanac.

“Aldine imaš potencijala ali si stajao pored crne mambe večeras. Mislim da Dušan preteruje u trilerisenju, a dala sam glas jer je brutalan pevač”, rekla je Jelena.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2017-2018

Tagovi: , ,