Ahmed Orahovčić i Bojan Davidović – (31. 03.) – dvadeset šesta emisija – dueli


i – (31. 03.) – dvadeset šesta emisija – dueli

iz Donjeg Vakufa učestvovao je u duelu u drugom krugu “Zvezda Granda” sa Bojanom Davidovićem iz Bora. Prvi se predstavio pesmama “Gitaro sviraj dok ne svane” i “Oprosti mojoj mladosti”, dok je drugi izabrao numere “Radim na bol” i “Volim osmeh tvoj”. Posle fantastičnog nastupa Ahmed je nagrađen sa sedam glasova i direktno se plasirao u treći krug, dok je Bojan dobio šest tastera “da”.

“Bojane sve pohvale bez obzira što si dobio šest glasova nadmašio si sebe večeras”, rekao je Popović, a Jelena je dodala kako je po njoj on nadmašio i prvog kandidata i čestitala mu na emotivnom izvođenju.

“Davidoviću dobar si pevač ali nisam razumela tekstove u pesmama. Bio si nerazumljiv”, rekla je Bekuta i dodala:
“Momka broj jedan sam razumela sve i to je osnovni razlog zašto nisam glasala.”

“Bojane bio si jezivo dobar. Ovaj par je najteži koji se takmičio ove sezone. Ahmede ti u pi*ku materinu dobro pevaš. Svim takmičarima da bude jasno da se ovako peva Muharem Serbezovski kad nisi Muharem”, rekao je Lukas.

“Kad je takav slučaj. Sebi sam piće nasuo pa živeli i dugo nam pevali”, rekao je Bosanac. Tajanstvenom se više dopao drugi kandidat i poručio mu je da je “prvog kandidata pojeo za doručak”.

“Prvi kandidat je hirurški precizno pevao. Neverovatno”, rekla je Marija, a Bojanu poručila da je bio jako dobar.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2017-2018

Tagovi: , ,