Čak i oni koji nisu pratili njeno probijanje kroz takmičenje Zvezde Granda sigurno su primetili Teu Tairović kada je objavila spot za pesmu “Meni odgovara”. Video je veoma zanimljiv za gledanje zbog Teinog plesa u šortsu koji mnogo toga otkriva.

“To je sportski šorts! Imala sam inspiraciju iz spotova nekih svetskih zvezda, samo što kad svetske zvezde u spotovima igraju u sportskom šortsu to je in, a kad ste na Balkanu to je strašno.”

Idol joj je Bijonse, a domaći mediji su je već prozvali naslednicom Sandra Afrike. Tea nam je otkrila tajnu njenog izgleda.

“Za devojčice je ples nešto najbolje što mogu sebi da pruže, zato što oblikuje žensko telo baš onako kako treba, oblikuje držanje, formira neku gracioznost i ženstvenost. Vidite kako sam ja specifično građena u odnosu na ostale devojke – e to je sve od plesa.”

Njenom figurnom bio je oduševljen žiri u Zvezdama Granda, a vrhunac je bio kada je Saša Matić kritikovao njeno pevanje, a Snežana Đurišić mu uzvratila: “Pusti to nije važno, da vidiš kako izgleda”. Tea je ipak ozbiljno shvatila kritike, pa uzima časove pevanja i spremna je da mnogo radi kako bi uspela.

“Moji nastupi su jako energični i ja tačno osetim ako meni pada energija da i publici pada energija tako da u tom smislu znam da moram 100% a nekada to nije moguće mnogo puta se desilo da pevam i pod temperaturom i bolesna i ostavio me dečko…”

Ti momci sada verovatno plaču od muke, jer Tea ima popriličan broj obožavatelja.

“Jako biste se smejali kad biste videli moj inbox, pa ima svega hahaha, ima tu i raznih fotografija i raznoraznih ponuda, ima možda dve ili tri prosidbe, to nije toliko često koliko su onako neke poruke pune emocija ili pune obožavanja ili pune neke mržnje, ne znam, ti si ovakva, onakva, ne valjaš.”

izvor: mondo


Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: