Nevena Stojković – Pazi kome zavidiš i Požuri ljubavi – (28. 10.) – četvrta emisija
– Pazi kome zavidiš i Požuri ljubavi – (28. 10.) – četvrta emisija

predstavila se pesmom “Pazi kome zavidiš” Lepe Brene za koju je odmah dobila pet glasova. Lepotica iz Smedereva nastavila je u bržem ritmu numerom “Požuri ljubavi” Nade Topčagić za koju je posle dvoumljenja Bosanca dobila je svih sedam glasova.

“Mi smo toliko isfustrirani prethodnim kandidatima da smo glasali kad smo čuli da je neko iole pri sebi. Ti za sedam da nisi bila jer si sve vreme igrala u štiklicama na ivici falša, klimavo ali zamisli koliko su ovi pre tebe bili loši”, rekla je Jelena Karleuša i dodala “Kao paket prelepa si i veoma seksi, a ponašanje prave kafanske pevačice”.

Aca Lukas je počeo da vrišti kako bi dekoncentrisao Jelenu, a Marije je dodala “O Bože, pomozi svima pa i nama!”
“U ovoj emisiji kao da vas primamo na Berkli ili na Muzički konzervatorijum u Moskvi. Šta je tebi bre?”, upitao je Jelenu Lukas i nastavio “Ova devojke peva odlično, a drugu pesmu je sastavila. Ali parametar koji JK ima za Berkli nije taj. Devojka peva za sebe, šta me briga za druge i zaslužila je 11 glasova”

Sa tim se složila i Ana Bekuta i dodala kako je Jelena preterela i bila stroga, kao i da je ovo Nevenina sezona. Aca Lukas je nastavio diskusiju i rekao kako je JK gospođa parametar i da uopšte nama veze ko je pevao pre ili posle nje ukoliko neko ima svoj kriterijum.

“Večeras si bila dobra i neću da te poredim ni sa kim. Ovo je zasluženo”, rekla je Marija.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2017-2018

Tagovi: , ,