Jovan Pap – Samo moja i Apokalipsa – (09. 12.) – deseta emisija
– Samo moja i Apokalipsa – (09. 12.) – deseta emisija

ponovo se predstavio baladom “Samo moja” Željka Vasića za koju je produkcijski žiri glasao “da”. Nakon toga poznati Novosađanin je zapevao “Apokalipsa” Amara Gileta i napravio sjajnu atmosferu u studiju. Članovi žirija su u poslednjem trenutku dali svih sedam glasova, a čak i Jovan je bio iznenađen preokretom.

“Izgleda mi kao lik iz crtanog filma kao veseli drvoseča”, našalila se Marija, a onda dodala da je imao veoma loš odabir pesama. Miri Škorić se dopao u prvoj ali ne i u drugoj pesmi jer ga ništa nije razumela.

Sa tim se nije složila Viki Miljković jer se njoj više dopala druga pesma, a Marija se našalila kako bi “Mira mogla da je nabode”.

“Ja sam samo gledala u njegove pantalonice koje su ga mnogo zategle i ništa nisam čula šta je pevao”, rekla je Jelena i nasmejala sve, a onda je Mira dodala kako sve žene u žiriju nose midere.

“Stajling ti je katastrofalan. Imao si dobru energiju i dobar si dasa, a ja nisam ni slušala šta si pevao jer sam gledala dole”, rekla je Jelena aludirajući na “onu stvar”. Mira je nastavila da broji koliko ko midera nosi, a onda rekla kako ga Viki jedina nema i da je najzgodnija. Onda je izvela Viki na scenu da je odmere, a JK je poručila kako joj nedostaje dupe.

Potom je diva izašla na scenu da uporedi pozadinu sa Viki i pokazala joj kako se tverkuje, a publika je plakala od smeha!

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2017-2018

Tagovi: , ,