– Ja ću prva i Kao da vazduh sam – (29. 10.) – šesta emisija

(21) iz Niša dobila je šest pozitivnih glasova.

“Nisam joj dao glas, jer ja ovde čujem perfektno kako je pevala i video sam gde je grešila. Svi ste joj dali “da”, tako da vi odlučite” rekao je Tajanstveni član žirija.

“Da li treba da ti donesemo naše zvučnike, pošto ne čuješ izgleda kako treba?” upitao je Lukas Tajantvenog i poručio takmičarki da je dosta napredovala od prošle godine.

“Nemoj da se sekiraš, ni Aca nije bolje pevao od tebe pa je napravio karijeru” prokomentarisao je Skriveni i tako odgovorio na prozivku kolege iz žirija.

“Drago mi je da si se vratila ove godine u takmičenje, ali mislim da si stidljiva i da bi pevala još bolje kad bi se malo oslobodila i pustila glas. Da li si nekad pokušala da ispraviš to “S” koje šušti dok pevaš, jer mislim da ti to pravi problem pri izgovoru reči” poručila je Marija kandidatkinji.

“Meni je to tvoje “S” jako seksi i to je jedino seksi što ti imaš u sebi. Kada bi morala da te opišem jednom rečju, ta reč bi bila “kristalna”. Bila si kristalno jasna i kristalno čista dok si pevala, ali ti ne poseduješ ništa što bi moglo da te okarakteriše kao zvezdu. Izgledaš kao kad bi se moja kućna pomoćnica našminkala, pozajmila od mene garderobu i došla ovde da peva”, bila je iskrena Jelena Karleuša.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2016-2017

Tagovi: ,