Prvi duel je ženski (19) iz Niša peva pesmu “Ovog ludila”, Marije Šerifović i (17) iz Smederevske Palanke peva pesmu Snežane Đuriršić. Žiri je veoma škrt kada je reč o glasovima, veoma oprezno daje svoje glasove. Obe kandidatkinje su dobile po šest glasova.

“Žiri je izjednačen, po njima su obe kandidantkinje dobre. Sad sledi baraž i bez matrice moraju da ubede žiri koja ide direktno dalje”, rekao je Saša Popović.

Ovo je drugi krug i treba da se ukljući i druga disciplina, da igraju košarku jer ovako sad ne može da se izabere”, rekao je Aca. Devojke pevaju još jednu pesmu kako bi ubedile žiri. Jovana ide dalje i izborila se za treći krug.

“Baraž mi je pomogao mnogo, devojka dva mora odnah da ide dalje”, rekla je Ana. “Devojka broj dva dala je malo više”, rekao je Šaban. “Jovana vlada odlično dinamikom. Ona zna kada će pevati jako kada tiho, svaka čast”, rekla je Zorica. “Obe ste sjajne. Nijednu zamerku nemam ni za kandidata jedan”, rekao je Lukas.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2014-2015

Tagovi: , ,