K. Jovanovic, D. Ramovic, V. Kuzmanovic i M. Stanisic – Splet – (live) – 4 krug – 25.04.15. EM 33

Veče otvara ženska četvoročlana ekipa. Prva od njih se predstavila pesmom “Ne živim sama”. Za drugu pesmu je odabrala “Vatra i kiša”, grupe Alegro.

21:19 Druga se predstavila pesmom “Reka bez imena”. Ona je drugu pesmu odabrala “Metak sa posvetom” koju peva Lepa Brena.

21:21 Treća se predstavila se predstavila pesmom “Kako sam te voljela”, grupe Magazin. Za drugu pesmu je izabrala “Ja volim svoj greh” koju u originalu izvodi Marija Šerifović.

21:23 Četvrta se predstavila se predstavila pesmom “Venac ljubavi”. Ona je za drugu pesmu izabrala “Što ne dođeš” koju u originalu peva Zorica Brunclik.

21:32 Džejla je dobila svih 6 glasova, Milica pet, Valentina četiri i Kristina tri glasa.

Evo kako je žiri komentarisao njihovo pevanje:

“Džejla, čika Keba ti kaže da ne misliš da si briljirala večeras. Ja te prvi put slušam ali mislim da možeš ti to mnogo bolje”, rekao je novi član žirija, Dragan Kojić Keba.

“Devojke, pokazale ste izuzetno umeće. Kristina, mogla si da dobiješ moj glas ali su ostale tri devojke bile za nijansu bolje. Bilo bi lepo da malo ubacite energije na sceni, mnogo ste statične”, rekla je Ana.

“Ja ću da krenem od Mice broj 4. Ti si meni, mico, atrakcija sama po sebi. Ne mogu da kažem da si bila savršena danas ali si savršena sama po sebi. Ja ću do kraja ako treba poginuti zbog tebe. Metaforički mislim, naravno”, rekla je Zorica.