K. Spasojevic,M. Stefanovic,I. Jovanovic i B. Karsic – Splet – (live) – 4 krug – 25.04.15. EM 33

22:24 U narednoj četvorki se predstavljaju devojke. Prva se predstavila pesmom “More pelina” Marije Šerifović. Druga pesma je “Zoro sestro”, Snežane Đurišić.

22:26 Druga je koja se predstavlja pesmom “Idemo dalje”, Aleksandre Kovač. Marina je za drugu pesmu izabrala pesmu “Ja volim te više od muzike”.

22:28 Treća se predstavila pesmom “Mesečina” koju u originalu izvodi Kaliopi. Druga pesma ove kandidatkinje je “Ja volim svoj greh”, Marije Šerifović.

22:29 Četvrta se predstavlja pesmom “Ne dam bolu da me slomi”, Verice Šerifović. Pesma kojom se drugi put predstavila je “Što je moje, to je samo moje” Ane Bekute.

Marina je osvojila svih 6 glasova, Belma 5, Ivona 4 glasa i Katarina 3 glasa.

Evo kako je žiri komentarisao:

“Marina, ja slabo idem po mestima za izlazak ali molim te da mi kažeš gde pevaš da dođem da te slušam. Bravo carice, bravo”, prokomentarisao je Bosanac.

“Belma je otpevala obe pesme odlično, posebno ovu od Ane Bekute. Devojka broj dva ubija, tu ne treba ništa pričati, dok kandidatkinja broj tri peva mnogo dobro, ali izgleda da nismo svi navikli na takvu pesmu kao što je ona koju si izvela od Kaliopi”, rekao je Šaban.

“Ja se samo sikiram za sebe, ne za vas kad budemo videli još nekoliko pevačica kao što je Marina. Svaka tebi čast, rodila te majka. Ivona je malo smršala, svaka čast. I ti si jedna od kandidatkinja sa kojom će biti teško odlučiti”, rekla je Zorica.

“Katarina, ja sam oduševljen kako si ti otpevala drugu pesmu, bez greške. Lepo izgledaš i lepo pevaš. Marina, volela bih da čujem i neki narodnjak od tebe, ali ovo večeras si pokidala, oduvala”, rekao je Keba.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2014-2015

Tagovi: , , ,