Još jedan duel (19) iz Banovića, Bosna i Hercegovina, i iz Sremske Mitrovice, Srbaija, polubrat Rade Manojlović.

Damir peva prvu pesmu “Ostala si uvijek ista”, druga pesma je “Dobro je to”. Nenad peva prvu pesmu “Tebi za ljubav”, druga je “Plačite oči moje”. Nenad je dobio pet glasova, Damir jedan glas.

“Ovo moji tasteti govore da nijedan me nije izuo iz cipela”, rekla je Ana Bekuta. “Momak broj jedan, izabrao si pesmu koja nije po volumenu tvog glasa. Meni se čini da si izabrao od Indeksa, onda bi to bilo bolje bilo”, rekao je Bosanac. “Čula sam iskustvo kod takmičara broj dva i dosta je dobro se spremio”, rekla je Snežana. “Znam oba takmičara, prvi deo su prošli fantastično. Sad izabrao pesmu da mu je glas tanan. Dok broj dva vidi se da zna da peva, malo se borio u gornjum lagama, ali je iskusan”, rekao je Šaban. “Za obojicu sam glasala, ja mislim da ste bolji od svih koji su večeras pevali”, rekla je Zorica. “Ja sam kandidata broj jedan odmah prepoznao, nisi trebao pevao prvu pesmu i bio sam spreman da ti lupim taster, ali si se raspao na kraju. Ti si odličan inače pevač”, rekao je Lukas.

Produkcija je odlučila da Nenad direktno ide dalje u treći krug, dok Damir ide u baraž.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2014-2015

Tagovi: , ,